Audio en Visueel

Audio en Visueel is gelijk het juiste raakvlak voor Mediablocks. Door onze jarenlange ervaring hebben wij verschillende mogelijkheden op audio en visueel vlak.
Zo hebben wij diverse instructie video’s gemaakt voor een bedrijf dat veel aan de weg timmert voor online marketing.

Bij Mediablocks kunnen we daarom wel zeggen dat wij inmiddels in alle markten thuis zijn. Het Team van Mediablocks is flexibel en denk graag mee met u als klant. Doordat Mediablocks een passend plan op maat uitwerkt, zal er altijd worden voldaan aan al uw eisen. Wanneer een bepaalde eis van u echt niet haalbaar is, zullen we samen kijken naar een goed alternatief zodat toch uw visie altijd terug zal komen.

Mediablocks is gespecialiseerd in het maken van promotievideo’s, intro’s en outro’s maar ook bruiloften of feestje kan door Mediablocks prima geregistreerd worden. Mediablocks heeft de benodigde materialen zelf en kan daarom ook altijd snel schakelen in last minute opdrachten. Ook het maken van product video’s een een specialiteit van Mediablocks. Mediablocks begrijpt dat uw product uw visite kaartje is. Graag helpt Mediablocks uw product op een goede manier in beeld te brengen. Zowel audio als visueel kunnen er natuurlijk verschillende opdrachten uitgevoerd worden.

Werkwijze bedrijfsvideo’s

Wanneer u een bedrijfsvideo wilt laten maken voor de promotie van uw bedrijf, zal Mediablocks eerst een script schrijven op basis van uw wensen. Nadat
Mediablocks het script hiervoor heeft geschreven gaan wij samen met u als klant om de tafel zitten om het te bespreken. Vervolgens zal er fine tuning plaatsvinden aan het script. Belangrijk voor Mediablocks is dat het script vooral voor u voelt alsof u het zelf heeft geschreven. Wanneer dit het geval is zal er over worden gegaan tot uitvoering.

Radio Jingles

Ook beschikt Mediablocks over een stemmen database. Wanneer uw graag reclame wilt maken op een radiostation bijvoorbeeld RadioNL, of geluidsfragmenten nodig heeft voor andere promoties of bijeenkomsten dan kunnen wij hier vaak in voorzien. Ook hebben we regelmatig opdrachtgevers die zowel audio als visueel dingen tegelijk willen laten uitvoeren. Mannenstemmen, vrouwenstemmen en kinderstemmen? Voor Mediablocks is dit geen enkel probleem.

Product Video’s

Of u nou een nieuw product op de markt wilt brengen of uw bestaande product wilt promoten, Mediablocks biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld een review te maken of een promotievideo van het desbetreffende product. Zonder productvideo is natuurlijk uw webshop ook niet compleet, zo komt de klant er namelijk ook makkelijk achter wat het product inhoud. Met de juiste sfeer en uw wensen zorgen wij voor een prachtige productvideo zodat er een goede impressie van het product bij de klant wordt gebracht. Zo zet u uw product sterk in de markt met een bijpassende visualisatie!

 

Zoals u leest hebben wij voor iedere audio en visuele opdrachten een perfecte oplossing op maat. Ook voor ondersteuning van uw helpdesk kan Mediablocks een passende oplossing bieden.

Ons werk

Hier vind u binnenkort ons werk