Webdesign bij Mediablocks

Webdesign bij Mediablocks ontzorgd u volledig. Onze specialisten ontwikkelen uw website volledig op maat. Bij Mediablocks is de vuistregel “De klant bepaalt”.
Als bedrijf zijn wij flexibel en proberen u daarom zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor kun u uw focus volledig op uw bedrijfsvoering richten terwijl wij aan de achterkant uw volledige website ontwikkelen of onderhouden. Mediablocks kan veel meer betekenen dan alleen het webdesign. Ook onze uitgebreide helpdesk mogelijkheden zullen u ontzorgen.

Hoe werkt het webdesign bij Mediablocks

Via onze website vraagt u een offerte aan door contact met ons op te nemen. Dit kun je doen via het contactformulier. Ook kunt u altijd eerst even bellen om natuurlijk vrijblijvende informatie in te winnen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Binnen 24 uur na aanvraag van uw offerte zullen wij contact opnemen met u. We zullen dan mogelijk aanvullende vragen stellen daar waar nodig. Na dat dit contact is geweest kunt u binnen 24 uur ook een passende offerte op maat verwachten. Wanneer u akkoord bent met de offerte kunt u deze accorderen. Mediablocks zal dan op de afgesproken datum beginnen met de ontwikkeling van uw site.

Het process

Nadat u akkoord bent gegaan zal onze specialist beginnen met de grafische vormgeving. In deze vormgeving zitten uw wensen verwerkt zoals eerder in het voortraject besproken met elkaar. Wanneer de grafische vormgeving is afgerond, zullen wij deze ter goedkeuring aanbieden. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp, zullen we de realisatie starten.

Nadat de realisatie is afgerond zullen wij u een privé link geven om de opdracht te bekijken. U kunt dan gelijk ook de gewenste wijzigingen geven. Nadat u ons heeft teruggekoppeld, zullen wij eventuele wijzigingen uitvoeren. Hierna zullen wij een nieuwe controle aanbieden.

Op het moment dat alles na wens is zullen wij een datum afspreken voor de live-gang. Wanneer u dit wenst, zullen wij zorgen dat het nieuwe ontwerp op uw liveomgeving geïmplementeerd word.